Måndag.

Måndagar är skit. Speciellt den här måndagen. Huu..

Började med natur, okej den var rätt okej, för det var bara att sitta och lyssna på en redovisning om blodet. Sen gick jag och Jenny Charm och åt lunch, vilket inte var bra! Svullade i mig en varm macka och ångrade mig riktigt ordentligt efteråt. Också på grund av att jag inte har världens bästa ekonomi just nu, och mackan var verkligen dyr och inte värd pengarna! Sen hade jag internationell ekonomi, lyssnade på Birgittas genomgång..helt okej. Fick lite gjort iaf. Sen hade vi företagsekonomi, och jag lärde mig faktist rätt mycket där, det blev som en uppenbarelse liksom, hihi (:
Sen åkte jag hem, åt köttfärsbiffar, potatis och smörgåsgurka. Det måste nog vara min älsklingsrätt, iaf när mamma gör det ((: Och sen, som om jag inte hade ätit tillräckligt så gjorde jag chokladbollar! Huuuu, jag känner gravidmagen stå rätt ut nu. :( Jag måste fan skärpa på riktigt, men har verkligen ingen motivation alls, varken att plugga, äta nyttigt eller att motionera. Snälla kan nån hjälpa mig??? ;) Haha.

Har iaf lyckats plugga lite filosofi, har förhör på några glosor i moralfilosofi imorgon. Jaja, back to pluggandet.
Trevlig kväll på er (;

El fin de semana.

Oj, min spanska funkar fortfarande hihi, kanske skulle vara bra att plugga lite tills man åker dit om 2 veckor (:

Jag och Mysan var på Open Mind, Oscar, i fredags. Det var kuligt, vi dansade som vanligt, shakade lite ass (; Men alla killar (som inte var bögar) var som plåster på en... sjukt jobbigt tyckte jag och knuffade bort dom, hmmm, inte direkt likt mig! Haha, men det är ju mitt nya liv ;D

Igår såg jag skidskytte med papsen haha, det är faktist sjukt spännande! Sen kom mamma och hämtade mig. Hon var också ut igår, på Casinot och Stadshuset. Bra att hon börjat gå ut hon med tycker jag, träffa lite folk, lite gubbar (: Hihi. På kvällen åkte jag till Linnea, det var riktigt trevligt, alldeles för sellan vi ses!

Idag ska jag vara med Tobias, lääänge sen sist! Ska snart åka dit, men först ska jag duscha och fixa lite här hemma.

Ha en underbar söndag (; Pusspuss!

Duktig!

Hihi, ja nu känner jag mig faktist duktig (: Har varit och simmat idag, så skönt! Känner mig helt slut i kroppen, men det ska man vara! Sen har jag pluggat filosofi, som jag verkligen trodde att jag inte skulle orka, men mamsen tjatade lite på mig så jag kände mig tvungen, och bra var väl det!! (: Skulle egentligen göra svenska också, komma på vad mitt tal ska handla om, men jag har inga idéer alls! Kanske ni har nån idé till mig?? Den ska ha med antingen engagemang eller påverkan att göra (:

Nu ska jag slappa i soffan! ((: Ha det gött, puss.


Lååång dag.

Sitter här i skolan och trökar som vanligt... Naturredovisningen gick hela okej (: Snart börjar företagsekonomin. Den fattar jag absolut ingeting av, jag måste verkligen konsentrera mig på denna lektion fast jag är riktigt trött. Birgitta (våran lärare) sa att om jag gör riktigt bra ifrån mig på nästa prov och uppgift kommer jag få MVG, jag ska ha det! Så är det bara (;

Det kommer verkligen bli en låååång dag, men imorgon är det fredag! ((: Wiiiiehuuu, helg!
Trevlig dag på er allesammans!

Morsning Korsning!

Åh vad jag är pigg idag, känns riktigt gött! Tror nog att det beror på mitt nya liv, haha. Det har fungerat hittills iaf! (:

Men det kommer bli en riktigt jobbig dag... har naturredovisning första lektionen, jag är så sjukt nervös. Sen när jag kommer hem måste jag plugga massa filosofi och svenska. Huuu. Ska eventuellt simma idag också, om jag inte gör det ska jag ta en joggingrunda! (: Visst är jag duktig?! (;

Nä nu ska jag ta och göra mig klar och läsa lite natur. Ha en trevlig dag gott folk! (;


Skola...

...Lång dag på skolan, slutar 16.30..

Det är våffeldagen idag, hihi, mums! Sitter på skolan och längtar hem! Idag måste jag verkligen plugga, plugga, plugga till naturredovisningen imorn, känns ganska jobbigt för jag gillar ju inte direkt muntliga redovisningar... men det får gå.

Nu ska jag på svenskalektion, skriva ett tal till nationellaprovet... huuu. Ha en fortsatt trevlig dag (;

Kul att jag har sånt bra stöd från mina "vänner" (;

Fina kommentarer om mitt nya liv! Hah! (;

Alltså Rosagino, det kanske var på grund av dig som jag ändrade mig! Bättre utan killar som bara gör en ledsen. Fattar inte hur du kan vara så okänslig.

Adam, tack för den... tror du inte att jag kommer klara av det eller ;P Hihi. (Tror inte jag heller)

Men som sagt, så ska jag vara utan killar, ska inte tänka på dom, ska inte ta i dom, men på en begränsad tid såklart, haha. Typ tills imorn? Nädåå ((:

Har haft en underbar dag hittills iaf, var hos tandläkaren, inga hål i tänderna! (: Ska försöka att plugga lite idag, läsa igenom svenskanationella-häftet och läsa på tills naturredovisningen på torsdag. Har en massa mer läxor också, men man kan ju inte hinna med allt. Ska träna lite också eftersom att jag missar volleybollen denna vecka. Sen åker jag eventuellt till Mysan och sover där. Vi får se, ha en fortsatt trevlig dag! (;


Bild från i somras, love you sis!

Nytt liv (:

NU börjar mitt nya liv, haha, undra hur många gånger jag sagt så, men jag ska verkligen försöka satsa på det denna gång! Ett nytt och bra liv! Hihi.

Mitt nya liv går ut på: Inga killar (för ett tag iaf haha), bli snygg (typ träna och äta rätt?), satsa allt på skolan (ta studenten med alla MVG!). Ja jag ska må bra och njuta av livet helt enkelt, kan väl inte vara så svårt?? (:

Haha vad barnslig jag låter, men skitsamma, jag kör på det här nu, nån som vågar satsa på att det håller i en vecka?? Hihi.

Nä nu ska jag göra mig iordning för skolan, har en lektion idag, sen ska jag till tandläkarn! See yaa (;

Tjosan.

Wazz up??

Dålig uppdatering... hmmm, har inte haft någon lust att skriva. Men kan väl berätta lite om min helg...

Fredag.
Var hos pappa på kvällen, vi grillade (: Drack lite, spelade lite kort, fyrmanstvist, vilket jag och Britta segrade i! Hihi. Sen åkte jag och My in till stan vid 23-tiden till stadshuset där det var klubb Alexis, heterovänlig gayklubb typ haha, var riktigt skoj iaf, vi dansade hela kvällen med Abdul, han är så sjuuuukt bra på att dansa. Vi blev också bjuden på rosévin, såg en massa bögar (visste inte att det fanns så många bögar i denna stad). Det blev en perfekt kväll iaf! Vi tog 03.15-bussen hem.

Lördag.
Jag och Vicky satt i sekitariatet på en kvalmatch för herrarna i vollyboll. Blev en riktigt spännande match och dom vann tillslut med 3-2 (: Vicky är så himlans rolig, satt mest och skrattade hela tiden! Hon hade satt namn på alla spelarna och berättade en massa skvaller haha. Sen blev det ju faktist lite roligare av att en viss heeet kille spelar i laget, och jag hoppas att ingen i laget läser det här hahahaha, då skäms jag. Men det gjorde hela matchen lite roligare att se på iaf. Hihi. Sen kom mamsen och hämtade mig, jag solade en sväng i vårt söta solarium. Sen åkte jag till pappa lite senare. Mamma följde med in och åt, spagetti och köttfärssås. Sen såg vi på Robinsson. Sen fick jag göra mig iordning lite snabbt, klockan bara sprang iväg ju. Vi tog 23-bussen, när vi kom ner till staden var jag så kissnödig att vi gick till Irish en sväng å kissa haha, sen gick vi igen. Gick på O´Learys, var inte många där men vi ställde oss på dansgolvet direkt, hihi, har blivit vår specialitet nu. Sen träffade vi Hägga, Patrik, André (Daniels bror, hoppas jag inte skrev fel nu haha) och några fler. Var kul att höra massa skvaller av André iaf mohahahaha, du har en trevlig bror Daniel! (; Sen kom Abdul dit, och vi shakade some ass you know (; Senare kom ju alla sundsvall fans dit igen. Satt mest och pratade med Daniel, och mina goa kusier förstås! Vart en rätt bra kväll. Grät mig själv till sömns, vet inte varför, eller jo det vet jag... men det kanske kan vara bra att få allt ur sig ibland?

Söndag.
Gjorde jag absolut ingenting, gick runt som ett spöke typ.

Today.
Låång skoldag, har kollat min blodgrupp på naturen, man kan väl inte lita till hundra på resultatet, men jag har nog A+, som en vanlig svensson alltså. Är riktigt mycket i skolan just nu, stressigt som fan. Ska försöka hålla ut.. huu.

Ska försöka att plugga lite ikväll, men det blir nog inte av. Jaja, ha en trevlig kväll! (;

Underbar dag!

Ja helt fantastisk! Hihi.

Började med en skön, lång, pigg morgon. Såg att det skulle bli fint väder idag igen (: Hade natur första lektionen, jag, Jenny, Johanna och Sandra skrev klar våran sammanfattning till naturen, eller den är nästan klar! Sen gick vi på Barista och fikade och kollade igenom naturen oså, sen kom Emma, Elin och Tove och vi gick till Waynes och åt lunch, riktigt trevligt (: Sen hade jag affärsjuridik, sen slutade jag 14.30. När jag var på väg ut ur skolan stod det några killar i en ring, precis som på Oscar! Och de dansade, helt sjukt coolt, haha, och jag fick en inbjudan av dem till Danceworld!!! (((: Dom skrek efter mig att deras telefonnummer stod på baksidan, haha, men det är ju sånt man får räkna med när man är populär, hahahahahah, elle?? Sen gick jag och njöt av solen påväg hem.

När jag kom hem tog jag och mamma en promenad, underbart! Nu funderar jag på att åka till pappa och sova där, blir lättare eftersom jag och Mysan ska ut imorn. Så kan jag ta med all packning. Måste läsa ett häfte som vi fått till svenska nationellaprovet också. Huu...

Ha en fin kväll! Puss ((:

Våren är kommen ...

... hoppas jag (: Helt underbart väder som jag inte fått njuta av en sekund tyvärr, gick ju till halv 5 idag ...

Har egentligen träning idag men jag orkar verkligen inte dit, har ingen ork allt i kroppen. Vet inte vad jag ska göra istället, blir nog soffan! Haha, fy vad slö och hemsk jag känner mig ...

Aja, ha en trevlig kväll!

Mange Myts video, sjukt bra!

Tisdagkväll.

Klockan är snart 22 och jag är rätt trött, ska hopp i säng så fort som möjligt.

Jag och Mysan har bestämt att vi ska ut och dansa på Stadshuset på fredag, skojsigt! (: Sen såg jag på facebook att det är Sundsvall fans årsfest på lördag på O´Learys. Har ju gått på den i alla år jag jobbat, vilket är väldigt många år. Men jag kanske står över i år, vi får se! (:

Ha en fin kväll, XOXO (;

Mental Constipation.

Ikväll har Mental Constipation en spelning i Skönsmon, nån som ska gå?

Mental Constipation är vårat band i guitarr hero, haha, det består av mig, My och Wille. Vi rockar fett!

Jag ska till pappa idag efter skolan, ska träffa My på stan för hon ska sola (jag kanske gör det om jag orkar tvätta bort sminket). Sen åker vi hem och rockar lite.

Sitter på skolan just nu, har filosofi om 20 minuter sen slutar jag. Skönt! Det är helt underbart väder ute idag, solen skiner och man blir bara så lycklig. Så det blir nog en promenad med Bosse också (:

Ha en underbar dag, för det ska jag! (; 

Måndag.

Hade bara en lektion idag. El ja.. jag kanske hade 2 till men alla i klassen åkte hem. :P Har pluggat lite hemma iaf!

Idag är det hockey, avgörande mellan Timrå - HV, som jag skulle vilja se, men måste på möte och träna ikväll.

Nu ska jag nog bara slöa i soffan ett tag innan jag tar tag i mitt liv igen. Hörs!

Facebook.



Frihet i alla dess former är centralt för dig. Det gäller valfrihet, friheten att älska vem du vill och friheten att få göra det i ditt liv som du vill göra. Du är trött på politikers klåfingrighet och orättvisor i samhället. Facket känns lite förra seklet. Gå med i Moderata Ungdomsförbundet.

Bra, då vet jag alltså att jag är moderat?

Mys.

Vart en riktig myskväll med alldeles för mycket mat, hihi. Känns som jag är gravid, inte för att jag vet hur det känns men känner mig väldigt fet just nu, hoppas det går över tills imorn, hah! (;
Vi såg Yes-man, riktigt rolig film! Rekomenderas.

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan hoppa i säng. Hade helt glömt bort att jag ska till skolan imorgon, blir ofta så på söndagar har jag märkt ;P 

Bjuder på en låt som man inte kan låta bli att dansa till (; Godnatt på er .


Mange Myt (;

Tjabba, what´s up?

Skönt uppvaknande idag när telefonen ringde haha. Men var bra att jag tog mig upp (: Har ätit en stor och god frukost och kollat på Tyrashow. Idag ska jag försöka få mycket gjort här hemma, och ikväll kommer My och Maria hit, vi ska ha en liten mysig middag!

Igårkväll åkte jag till Emil. Vi fikade lite, och skulle kolla på Australia som går på bio nu, men jag var så sjukt trött så jag somna när halva filmen hade gått, så då fick jag skjuts hem (: Jag som verkligen ville se den, men den verkade mest bara skumm det lilla som jag såg...

Har inte tid att sitta här och dega, ska röra på fläsket! Ha en bra dag (:


Mange Myt var på Oscar i fredags! Han är så sjukt cool (:
Hans låt, Fakebook. Enjoy!

Dancing queen.

Hade en perfekt kväll igår!

Vi spelade guitarr hero, bismark (eller hur det stavas) och åt godis! Drack nån drink också. Sen fick jag och My skjuts ner till stan av Britta. Mattias hade skrivit upp oss på gästlistan och vip-listan så det var bara att gå in (; Det kallar jag status, haha!
Jag och My stod på dansgolvet hela kvällen! Svetten rann, haha. Det vart en helt perfekt kväll! Tog en taxi hem halv fyra.

Idag har jag och My tagit en promenad med Bosse, vackert väder är det idag, känns som vår (:

Nu börjar hockeyn snart, hoppas HV krossar Timrå nu! Hihi. Puss på er.

Äntligen fredag!

Så underbart med helg!

Har haft fullt upp i veckan så har inte hunnit skrivit så mycket. Igår träffade jag My efter skolan, vi gick och kikade lite på stan, tog en chokladboll på Waynes Coffee, och jag handlade lite skit. Vi tänkte gå och fynda på JC som har total utförsäljning men det var bara en enda stor kö inuti butiken så vi gick ut lika fort som vi kom in. Sen åkte vi hem till pappsen för min först GRILLNING! Förstår ni vad underbart gott! Sen åkte jag till sporthallen och kollade på basketen (: Var ett tag sen man kollade på Dragons faktist.

Idag hade jag svenskaredovisning, det gick helt okej. Jag blir ju dönervös av muntliga redovisningar men det går bättre och bättre (: Sen träffade jag Mysan på stan, vi köpte godis och solade. Träffade Dan också som är hemma i Sundsvall bara idag. Kul att se han, vi skulle eventuellt hitta på nåt ikväll men jag fick ju andra planer (:

Planer för tonight: Spela lite kort, dricka lite, mysa lite. Sen Oscar med My. Kommer bli awsome (;

Onsdag.

Guuud vilken härlig morgon! Klev upp 8.30 för att jag skulle hinna med mycket på morgonen, jag börjar 12.55 idag. Och jag har verkligen hunnit med mycket, så skönt. Har hunnit sola, bakat, lockat håret, städat rummet m.m.

Idag har jag bara två lektioner och efter skolan hämtar pappsen upp mig, ska sova där idag. Känns som det var länge sen jag träffa han och syrran.

Ikväll ska jag försöka plugga affärsjuridik, har fått värsta svåra uppgiften! Vad ska ni göra idag?

Trevlig dag på er (;

Kväller.

Nu är det kväller. Och jag orkar knappt hålla ögonen öppna! Har vart med Emil hela kvällen, vi har inte gjort så mycket, ätit glass, kollat på tv och surrat. Mysigt (:


LillEmil, nååågra år sen kanske haha!

Godnatt gott folk (:

Jack Johnson.


Bilder 20/2

    
   

Ganska bra bevis på att man var liiiiite för full.

   


Molly <3


Molly <3

Godnatt gott folk.

(:

Är riktigt förvånad över mig själv, haha. Jag har skrivit klart labbrapporten och naturredovisningen. Trodde inte jag skulle få nåt gjort alls om jag ska vara ärlig. Visst är jag duktig (; Hihi.

Nu ska jag nog bara dega i soffan med mamsen. Känns som en bra måndagskväll (:

Ojojoj

Tjenis (:

Ojojoj vad allt är jobbigt nu hahaha, somnade i soffan igår, vaknade nån gång mitt i natten och gick och lade mig i min säng och somnade om. Mamma väckte mig 07.30, 10 minuter innan min buss gick! Hade helt glömt bort att jag skulle till skolan och att ställa klockan ... Men jag hann till bussen iaf.

Först hade vi labb på naturen, labbade lite med enzymer och stärkelse. Sen hade vi ett teoripass i natur. Men jag fick ingen dator så jag fick åka hem och plugga (: Inte för att jag har gjort nåt än... men det är en annan sak. Hihi. Ska fan ta tag i pluggandet igen, men jag känner mig inte riktigt motiverad, nån som vet hur man blir det?! (:

Helgen har iaf vart blä. Önskar att jag stannade hemma, skulle ha vart skönare att sova sig igenom helgen, så kanske man skulle ha kommit ihåg skolan! Men vi fick silver, väldigt oväntat, men jag fick inte spela någonting, inte ens en boll! Så det sög rätt hårt. Ni kanske hör att jag är rätt less ...

Ska försöka ta mig i kragen och få nåt gjort! Hoppas ni får en trevlig dag (;

Fredag, iväg på äventyr!

Japp, idag bär det av mot Degerfors.

Klev upp strax innan 8 idag bara för att ha lång tid på mig, trodde att jag ändå skulle få stressa men nu sitter jag ju här .. gick rätt snabbt att packa allt ändå. Har hunnit sola också, nu ska jag väl bara duscha och lägga ner allt i väskan, och äta lunch skulle jag ju också göra! Det blir perfekt det här (:

Sen blir det mys i minibussen med flicksen, hah! I 6 timmar, huu.

Ha en underbar helg nu, för det ska jag. Pussisar (;


Torsdag.

Vart hela dagen hos Linnea, tog 12-bussen dit, vi åt lunch, tog en lite promenad, åt middag, pratade massa skit (: m.m m.m. Riktigt trevligt, vi ses ju inte så ofta nu för tiden, men det ska det bli ändring på.

20.00 kom mamma och hämtade mig och vi åkte till biografen och såg Män som hatar kvinnor. Den var kanske hur bra som hellst, och hur hemsk som hellst. Vid två scener var jag tvungen att blunda, (inte ofta jag behöver göra det)! Otroligt vidriga scener. Kan säga att jag är avskräckt från män och vill inte komma i närheten av dem den närmaste tiden, haha, (skämta!)

Imorgon bär det av på äventyr, åker 12.15 från Nytorget! Ska försöka komma ihåg att knäppa lite kort, vilket jag inte är bäst på .. hmm.

Godkväll och godnatt (;

Helg i Degerfors! Wiiie

Igår gjorde jag inte mycket, vilket har blivit en trend! Var ner och solade i källaren en sväng, var och handlade med mamma på Ica och lämnade samtidigt tillbaka filmen som vi hyrde i tisdags. Sen åt jag pekingsoppa medan mamma var på jobbet en sväng. Sen åkte vi till Maria och Anders sen skjutsade mamma mig till träningen.

Idag ska jag vara med Linnea hela dagen, åker dit klockan 12. Sen ska jag och mamma gå på 21-bion, vi ska se Män som hatar kvinnor.

Imorgon åker laget ner till Degerfors eller vad det heter, 6 timmars resa i minibuss, huu. Men kommer nog bli jättekul, ser verkligen fram emot det. Vi ska dit och spela final four! För de lag som kommer 1:a i division 1-serien. Kommer hem på söndag.

Nu ska jag fixa lite och göra mig klar! Ha en fin dag gott folk (;

3/3

Tjooosan!

Har vart en slö dag igen, precis som jag vill ha mitt lov. Vill vila upp mig ordentligt! Denna dag var i princip lika som igår förutom att jag och mamsen var till Birsta en snabbis. Vi handlade lite mat, sen gick vi på Kell & Company för att köpa en nätverkssladd el vad det heter så att jag ska kunna använda internet till min bärbara på mitt rum. Men vi blev så förvirrade när vi var där inne, det fanns massa olika grejer att välja mellan, man kunde köpa en bärbar med typ ett USB-minne som man satte i datan, m.m. Det är inte så bråttom med internet så vi fixar det en annan dag (: Önskar man hade en karl som kunde fixa sånna grejor!

Nu är jag trött, så trött! Ska borsta gaddarna, sen hoppa i säng! Puss och godnatt (:


Längtar efter solen! 5½ vecka, sen Spanien! (;

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Måndag.

Måndag, 2 mars.

Idag har jag bara slöat, har inte känt för att göra någonting alls. Jag har kollat på tv hela dagen, sett Sex and the city-filmen och Dirty dancing 2.

Om en timma ska jag iväg och träna, kommer bli tungt, huu. Vi ska ta lagfoto idag också, jag måste nog tyvärr orka sminka mig också för jag vill inte se ut som jag gjorde på förra bilden, haha! Var nog några dagar sen jag sminkade mig nu när jag tänker efter, kanske kan vara bra för hyn el nåt ...

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Jag vet att vi gjorde rätt som avslutade detta mellan oss, men varför känns det då så tungt? Egentligen vill jag bara ha dig tillbaka, ha dig hos mig just nu, känna dina armar runt om mig. Bara få känna dig nära en gång till ... <3

Helg.

Igår var jag i Gävle och spelade match mot Sätra. Vi vann med 3-1. Det var sista seriematchen, vi kom 4a i serien, av 8. Är väl halvnöjd ändå, det har vart roligt. På matchen kom mormor och min kusin Johan och hans tjej Emma och kollade. Var trevligt att träffa dom!

På kvällen åkte jag till Emil, vi kollade lite på film och pratade, sen slaggade jag där. Mamma kom och hämtade mig vid 2 tiden, vi åkte till pappa och bytte bil, vi lånade hans till Gävle eftersom mammas bara går att köra i 90km/h haha, om man kör fortare låter den skumt! Sen åkte vi hem, jag åt frukost kl halv 4 typ. Sen var jag så trött så jag sov nog 2 timmar i soffan. Sen fick jag lov att piggna till eftersom vi skulle äta. Vi åt kyckling och grönsaker i ugn, mumma!

Jag och Emil tänkte gå på bio ikväll, men han kommer hit istället. Vi ska ev kolla på bingolotto, men jag hittar inte vilken tid det var...nån som vet? Annars kollar vi väl på film el så.

Vad gör ni ikväll?

RSS 2.0