I am free!

Oh yeah, oh yeah ... (; Hah, nu är det äntligen sportlov, jag bara känner hur stressen försvinner ur kroppen, åtminstone för en vecka (:

Idag är det fredag, vad göra? Jag ska nog bara slöa hemma ikväll om inte någon har något annat förslag?, har match borta i Sätra (Gävle) imorgon. Då blir det ännu mer spö! Vi ska spöa dom alltså, såklart, dahhh (;
Snälla nån kan väl få mig att göra något, Emil ville ju få med mig och fira Johanna som fyller år, Linus tjej, men dom ska ju ut sen, och jag känner inte att jag orkar gå ut nykter, haha.

Är en film ikväll iaf med Vin Diesel, The Pacifier heter den, tror inte jag kan motstå att se den, hah!


Ni kanske förstår varför (; Hihi.

Trevlig kväll på er!

Cha la la laaaaaaa ...

... ch la la la la la la laaaaaaa ...

Så vart det en vinst mot fruktade Härnösand med 3-1. Ganska nöjd, ganska nöjd. Hihi. Iofs känner jag för att slå till en viss person, men ska inte gå in på det nu, hah! Känner så ganska ofta nu för tiden ;P

Nu ska jag försöka plugga så länge jag orkar, filosofiprov imorgon!

Nästa vecka är det lov! Ni kan inte förstå hur mycket jag längtat efter det. Och jag har inte mycket planerat, det är det som är så skönt, men jag antar att man kommer få fullt upp ändå, tyvärr.

Plugga, plugga, plugga! Se yaa (:


gammal bild.

Skolan.

Sitter här helt själv i en av Hedbergskas datasalar, haha! Men det är rätt skönt faktist. Vi har haft natur och jag har skrivit lite till redovisningen som vi ska ha om några veckor. Jag ska kila iväg till mitt skåp och hämta filosofiböckerna nu tänkte jag och sedan försöka sammanfatta det lite på datan.

Jag har nästa (och sista) lektionen 13.20 tror jag, då vi har affärsjuridik. Då kommer jag få reda på hur provet gick som jag gjorde i tisdags, håll tummarna för att det gick bra, okej? (:

Torsdag.

Känns som det var länge sen jag skrev, men har haft fullt upp...

På kvällen i tisdags var jag hos pappa och pluggade internationell ekonomi, och provet på onsdagen gick åt....

Igår gick jag i skolan till halv 5, sen åkte jag hem och åt, sen träning. Sen låg jag och pluggade lite filosofi i sängen tills jag somnade.

Idag har jag två lektioner och ett lååångt hål emellan dem, där tänkte jag nog sitta på biblan och plugga filosofi eftersom jag inte kommer hinna med så mycket av det på kvällen eftersom jag har match.

Volleyboll, Sundsvall - Härnösand, kl 19.00 på Nackstaskolans sporthall, be there ;)

Dance With Somebody

Lyssna på denna om ni är trötta, sura och griniga så blir ni direkt på bra humör! Lovar ;)


Tisdag.

Godmorgon alla sömntutor!

Jag brukar egentligen kliva upp om 5 minuter, alltså 7.30, på tisdagar. Men jag har varit uppe i en och en halv timme redan och pluggat och fikat :) Visst är jag duktig, hihi.
Jag har som sagt prov idag, kl 10.10. Känner mig inte allt för förberedd, men jag ska nog hinna bli det. Jag har ingen vidare studieteknik, haha, läser på några timmar innan provet. Funkar för mig i alla fall :P

Idag funderar jag på att åka till pappa antingen efter skolan eller lite senare. Så att han kan hjälpa mig med internationell ekonomi som jag har prov i imorgon. Kom på att jag ska jobba på hockeyn imorgon också, men samtidigt är det träning. Ska se om Maria kan få med sig Anders istället för mig så att jag kan träna, känns faktist viktigare.



Igår kollade jag på ett program om denna tjej (Louise Redknapp), som på 30 dagar skulle gå ner från storlek 36 till storlek 32 (American size zero). Hon gjorde detta program för att informera hur farligt det verkligen är att gå ner så mycket i vikt så pass snabbt. Jag tyckte programmet fyllde sitt syfte, det var hemskt att se! Huu.

Nu ska jag plugga vidare och göra mig klar inför denna skoldag, puss.

Plugg och träning!

Hejhopp. Allt bra med er?

Med mig är det fint! Hade en jobbig natt bara, grät typ halva natten, vet inte varför. Mina ögon var helt uppsvullna när jag vaknade. Sen drömde jag massa skumma saker som jag trodde var sanna när jag vaknade. Ganska jobbigt.

Har aldrig haft problem med min astma förutom när jag tränat, därför jag har trott att det var ansträngningsastma som det så fint heter. Men nu märkar jag av den lite då och då, fastän jag inte tränar! Mycket beror nog på att det har varit så kallt nu ett tag, då blir det svårare att andas. Men ibland blir det när jag är inne också.. Vet inte vad det beror på.

Imorn har jag affärsjuridikprov, har inte pluggat så mycket, har inte orkat. Får hoppas att det går bra ändå! Men jag måste träna idag, lovade Jonny det (våran tränare). Vi har ju match på torsdag och lördag. Sen hade vi ju match igår också, ganska tufft när jag också har 3 prov denna vecka. Men det är samtidigt skönt att ha saker att göra hela tiden så man slipper tänka så mycket, vilket jag är expert på. Men det är bra att han sätter lite fart på mig, haha, kan jag behöva, har kännt mig så trött på sistone, ganska ovanligt när det gäller mig, vill alltid ha saker att göra.

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite till! Trevlig kväll på er ;)


Bilder.

Här är några bilder från fredagen, men eftersom att mitt batteri i kameran tog slut så blev det bara några bilder från när vi var hemma hos papichulo :)

Syns det att vi är systrar? :P
 

                                    

Wille och papi :)
 

Helgen.

Fredagen vart riktigt kul, vi var hemma hos pappa på kvällen och åt tacos, spelade kort, drack och hade trevligt. Vi åkte sedan till Slingan där de hade haft en "grabbmiddag", sedan tog jag, My, Jacke och Slingan vi en taxi ner till stadshuset. Vi dansade och hade skoj :) Sen kom D och hans kompisar dit, sov hos honom. Kanske drack aningen för mycket, finns någon minneslucka här och där, haha, men det var en trevlig och mysig kväll iaf!

På lördagen blev det ett mysigt uppvaknande. Men var tvungen att åka hem till pappa och byta kläder för jag skulle funktionera på en volleymatch kl 14, och ville inte riktigt ha klänning på mig då. Träffade Laurence på matchen, alltid trevligt att träffa honom! Efter matchen, som de vann med 3-0, åkte jag hem och la mig och sov i 3 timmar, mådde så sjukt dåligt med huvudvärk och ont i magen. Men det gick över på kvällen. Sen myste jag och mamma med fondue och melodifestivalen. Sen gick vi och lade oss.

Idag klev jag upp kl 07.30 eftersom vi hade match i Hudik kl 12. Vi vann med 3-0 i set! Så sjukt kul, första matchen vi vinner så stort. Sen åkte vi till McDonald´s och åt, kom precis hem. Nu är jag så trött och slö, vill gå och lägga mig, men jag måste nog plugga.. Tog ledigt imorn för att jag måste plugga också eftersom det är friluftsdag, vilken jag inte orkar gå på, mycket onödigt!

Har ni haft en trevlig helg? :)

Fredag, wiiie :)

Vilka söta kommentarer jag får, tack ni! hihi :)

Blev en kort dag på skolan today. Hade bara matte och filosofi, fööööööör (som jag glömt att berätta) så fick våran klass reda på att vår mentor är gravid! Helt otroligt underbart! Så vi hade ingen svenska för att hon skulle på ultraljud. Åh vad jag längtar tills jag får barn, fy vad mysigt, hihi!

Det blir fest idag! Och gud vad jag är pepp, haha. Ska åka till pappa och äta där, sen ska jag och Mysan förfesta lite där. Sedan ska vi till Ling tror jag, där dom har haft middag. Sen ska vi nog ut. Kommer bli trevligt :)

Nu ska jag fixa massa saker! Hörs nog senare, puss puss :)

Torsdag.

Har vart en konstig torsdag. Började med en riktigt lång morgon! Kändes som att tiden stod stilla, jag hann med allt möjligt som jag aldrig brukar hinna. Hann byta kläder några gånger, hann dansa, hann plugga. m.m. m.m.
Men! När jag var påväg mot bussen, hade precis öppnat porten till lägenheten och gått ut, då kom jag på att jag hade glömt att sätta på mig en bh! hahaha. Men jag skulle aldrig hunnit springa upp och sätta på mig en, så det blev en bh-lös dag, Hoppas ingen märkte nåt ;) hihi.

Provet gick hur bra som hellst! Var nervös, men känns skönt att det är avklarat nu. Sen gick jag på stan en sväng, hittade massa kläder som jag vill ha men som jag inte har råd att köpa just nu. Får bli senare.

Gick tillbaka till affärsjuridiken, och för en gångs skull så var jag pigg på den lektionen! Det är inte ofta jag kan hålla ögonen öppna på hennes lektioner vill jag lova!

Sen när jag gick till bussen fick jag ett sms av Emil, han hade tråkigt och sa att han kunde skjutsa hem mig, väldigt snällt tycker jag :).

När jag kom hem åt vi mat. Sen gick jag och mamma till alnöbadet och simmade. Det konstiga var att jag tyckte inte att det var ett dugg jobbigt. Simmade 50 längder. Ganska stolt :)

När vi kom hem färgade vi håret på varandra! Har en handuk i håret för tillfället, ska snart ta ur den och se hur det vart.

Har ni haft en trevlig dag?

Nu ska jag plugga filosofi! Hörs! Puss på er ;)

Dagens outfit.




Godmorgon!

Alla pigga och glada?!

Marknadsföringsprov idag! Känner mig ganska laddad. Lite nervös. Men det ska nog gå bra. Klev upp en timme tidigare för att plugga, men jag kan inte riktigt koncentrera mig. Mina tankar är någon annan stans.

Just nu sitter jag och dansar till Poker Face - Lady Gaga. Man blir så glad av låten, helt otroligt.

Glömde berätta att jag köpte skinnjackan igår som jag hittade på Bik Bok, otroligt snygg! Nu väntar jag bara på bättre väder så man får använda den ;).
Hittat en snygg väska på Gina Tricot också som jag är väldans sugen på! hihi. Men jag ska nog vänta ett tag med den.

Ha en underbar dag <3

Dan the man.

Klar med sammanfattningen av marknadsföringen, nu ska jag bara läsa på den så jag kan den någorlunda! Ska nog läsa tills jag somnar. Innan ska jag ta en låång varm dusch. Fy vad skönt, hihi.

Fick ett sms av Dan ikväll! Gud vad glad jag blev, har inte hört av han sen typ i september. Drömde om han inatt tror jag, skumt. Han jobbar på i Norge som vanligt. Han hade också förstört två telefoner, hur man nu kan göra det... :)

Jag hoppas på en utgång på fredag med My och Jacke. Var fyra veckor sen jag gick ut tror jag, så det är dags nu, haha. Vill ut och dansa och träffa människor, in i dimman. Känner mig instängd i mitt lilla liv nu. En viss person har ju inte tid för mig längre! Jobbig tider. Hah!

Nu ska jag sluta flumma. Trevlig kväll på er!

You´re so beautiful!


Skola.

Sitter på skolan och skriver... har trööökigt. Haft internationell ekonomi. Svenskan börjar 12.55, då ska Vera och jag fortsätta skriva på redovisningen om teckenspråk. Sen har vi lite klasstid och sen matte. Slutar 16.30. Jag kommer dö innan denna dag är över! Kommer stressa ihjäl mig hem, där jag ska fortsätta plugga marknadsföring som jag har prov i imorgon. Jag har tagit mig igenom två kapitel och har två kvar. Sen har jag läxa i affärsjuridik tills imorgon dessutom! Huu, jag ger upp!

Har jag inget roligt att berätta? .... Nej jag tror faktist inte det. Det enda jag tänker på nu för tiden är plugg, stress, plugg och åter plugg. Fint liv! Hah! Fast en liten pojk finns ju också med på ett hörn i min hjärna, hihi.

Nä, nu ska jag återgå till mitt stressande! Ha en mysig dag gott folk ;)

Tisdag.

Har pluggat på ganska bra idag iaf, är nästan klar med projektarbetet. Och håller på att skriva en sammanfattning om marknadsföringen, men det är apmånga sidor så det kommer ta tid!

Mamsen och jag blev bjudna till Maria och Anders på tacos, var typ hur gott som hellst. Sen kom pappa och hämtade mig där. Ska sova där inatt. Träffa My och Jacke som är hemma nu några dagar till, sen åker han tillbaka till Afganistan.
Jag och My gick en sväng med Bosse för att köpa kaffe på Kubenbadet. Var värsta snälla killen där, de sålde egentligen inte kaffe men han tog fram ett paket ur förådet ändå och han sålde det för en tjuga! Det tyckte vi var väldans gulligt :)
Sen har vi suttit och kollat på hockey, Timrå - Djurgården (heja Djurgården!). Men det får man hålla tyst om här då alla är Timråfans... suck. Och ätit choklad har jag! Det är som en drog för mig nu, ingen bra drog då jag håller på att bli fet. Men jag kan inte låta bli, hihi!

Jag orkar inte plugga mer nu! Provet kommer inte gå bra, men jag orkar inte tänka just nu. Snälla Gud, ge mig kraft!

Puss på er ;)

Plugghästen även kallad.

Vart inga våfflor för mig igår, men vi gör ett nytt försök idag! Btw, Adam, varför skriva Kristian om det var du som skrev? :P

Träningen igår var helt okej, man fick svettas lite iaf, det var bra övningar också. Bra jobbat Bella!

Idag är jag ledig från skolan eftersom det är noliamässan och jag behöver inte gå eftersom jag inte har något UF-företag. Istället ska jag vara hemma och plugga förhoppningsvis. Har inte orkat satt igång bara, hihi. Har vart nere i vårat solarium istället, jag måste väl börja jobba på brännan nu så jag har lite färg när jag åker till Spanien!

Plugg: Ska försöka skriva klart projektarbetet.
            Ska läsa marknadsföring vilket jag har prov i på torsdag.
            Göra uppgifterna i affärsjuridiken och internationell ekonomi.
            Göra en sammanfattning av filosofin.

Skulle vara skönt att hinna med allt det idag, men det finns inte en chans!
 
Ni märker ju vilken kulig dag jag har framför mig! Puss puss, hihi ;)

En måndag på Mitab.

Hejhopp!

Idag har jag varit på Mitab, ett saneringsföretag där min pappa jobbar, från 07.00-16.00. Mitt projektarbete handlar om Mitab, därför jag var där. Det har gått riktigt bra faktist, nästan klart med det tror jag.

Jag ska snart börja laga våfflor! Herregud va gott det kommer bli haha. Sen ska jag iväg och träna om tre timmar. Jag har ingen ork, men jag måste väl.... det är ju beachbody 2009 som gäller, el hur?! ;P Nej, jag ska nog gå och proppa i mig lite choklad nu!

Ha det fint ;)

Söndag.

Ja ni, söndagar är väl allt bra tråkiga! haha. Vaknade typ vid 10 och gjorde chokladbollar, för det var det ända jag var sugen på. Så det vart min frukost. Satt vid tv:n i nån timme, åkte sedan till Gärdehov och kollade på matchen mellan Töva och Järpen. Vart 6-6, D gjorde 1-1 målet! Duktig pojke! Är hemma nu, har precis ätit korv med bröd och kollar på Gossip girl. Nu blir det mys i soffan med godis hihi.

Trevlig kväll på er ;)


Förlust.

Japp, vi förlorade med 1-3 idag mot Säter. Aptråkigt, för vi spelade så bra! Var en riktigt rolig resa dit iaf, vi satt mest och skrattade åt allt möjligt på slutet! Mycket trevligt. Hemresan var jobbig för jag kunde inte somna, är desto tröttare nu. Men känns tråkigt att gå och lägga sig nu redan... Men känner mig ändå deppig, så lika bra att sova kanske. Får se hur jag gör.

Ha´t fint.

<3

Glad alla hjärtans dag! Läste i Sundsvalls tidning precis om olika kärlekspar, det var så fina berättelser. Dom tycker jag ni ska läsa! Fick nästan tårar i ögonen. Det var ett par som varit tillsammans i 56 år, dom är fortfarande lika kära i varandra och håller alltid varandras hand, till och med när de sover. Helt fantastiskt. Underbart att hitta den person man vill spendera hela sitt liv tillsammans med.

Nä nu bär det av mot Säter, vi ska kick some ass today ;) Är sjukt laddad! Puss och kram!

alla <3 dag

Imorn är det alla <3 dag, el ja, det är ju faktist lördag nu, klockan är över 12. Och 8 timmar av den dagen ska jag spedera i en bil. Och 2 timmar att spela match. Alla <3 dag är väl kanske lite överskattad men jag tycker ändå att det är en dag man ska mysa med sin pojke/flicka eller vara med familj och vänner. Önskar att jag hade nån att mysa med imorn.. Nån som vill? haha.

Nä nu ska ska jag gå och lägga mig så jag är någorlunda pigg imorn. Önska alla en mysig alla <3 dag iaf, även om inte jag kommer få en. Godnatt!


Fredag.. vad göra?

Kommer nog bli världens tråkigaste fredag.. Har inget att göra, känner inte direkt för att göra nånting heller. Ska nog bara sitta hemma och kolla på film eller så. Fredagar som brukar va de bästa dagarna, eller vad tycker ni? Man har precis avklarat en skolvecka/jobbvecka och känner att det är fest i kroppen, haha. Men jag har ju bortamatch imorn i Säter, som ligger i dalarna. Ska väl bli rätt kul iofs, om vi vinner, annars blir det en jobbig hemresa.

Igår kom Anna och Latte till pappa och kollade på hockeyn, Timrå - HV71. Jag kollade också, måste jag väl erkänna, hehe. 3 - 3 vart det. Frös hela kvällen som jag alltid gör när jag är där, och jag sov helt påklädd med två tröjor, byxor, och två par strumpor! Sov ganska dåligt, vaknade två gånger av att jag fick sms och sen vaknade jag vid 4 utan anledning, var nästan påväg att kliva upp men somnade om igen.

Skolan har vart lugn, dock svårt att hålla mig vaken. Matten fattar jag knappt nånting av längre, håller på med andraderivata, men inte så lätt när vår lärare pratar om allt förutom matte!
Fick reda på hur det gick på svenskaseminariet idag, fick vg+, inte så nöjd eftersom jag kämpade så hårt med det där...men men. Nu har vi fått en ny uppgift i svenskan, jag och Vera ska redovisa om teckenspråk. Vi ska också lära oss lite tecken och göra en tävling med klassen, kan bli kul.

Har inte så mycket mer att säga, ha en bra dag gott folk :)

Torsdag.

Tjabba! Läget med er?
Med mig är det sådär, inte direkt på topp just nu.

Efter skolan kom mamma och hämtade mig på stan, hann kika in på Bikbok en sväng. Hittade en skitsnygg skinnjacka för 600:- vilket är väldigt billigt. Det var precis den modellen som jag vill ha, ska kika närmare på den någon annan dag.
Jag och mamsen åkte till Birsta, gick först på Elgiganten och hämtade ut min inlämnade mobil som hade alla möjliga fel, hoppas den funkar bättre nu. Sen köpte vi en alla <3 dags-present åt Ingmari (moster) som tack för att hon klippte oss. Sen kom pappa och hämtade mig kl 16. Nu är jag hos han, de håller på att fixa mat i köket, taccos. Fy vad gott det ska bli.

Känner mig lite ledsen nu. Man bygger upp alldeles för många förväntningar på allt, och i slutänden blir man besviken. Det är väl det jag har gjort, och nu har jag väl insett sanningen. Känns väldigt jobbigt, för jag tycker om dig så mycket, kanske alldeles för mycket. Det kanske har gått för fort som du säger, men jag tycker det går för sakta. Vi kanske inte är ämnade för varandra, men jag hoppades ändå att det skulle lösa sig på något sätt. Nu vet jag inte längre...

Ha en mysig kväll gott folk! :)



Hejsvejs :)

Har varit i skolan på naturlektionen men nu är jag hemma. Ska tillbaks till skolan igen 13.20 och ha affärsjuridik.
Vill inte ut i kylan igen, tror att det är 17 minusgrader nu, huua. Men det är sol iaf, och det är ju mysigt.
Tänkte äta lite lunch men kan inte komma på vad jag ska äta. Tänkte också kila ner till solariet en sväng och värma upp mig lite! Var nog senast i september som jag solade, så det är på tiden.

Vad ska ni göra idag?

Stackars mamma, haha.

Hejhopp!

Kom precis hem från vår lilla islada. Sundsvall vann med 3-2, (tror jag). Vet inte riktigt om det var en bra match, jag är inte så bra på att koncentrera mig på hockeyn längre har jag märkt. Jag och Maria har märkt att det är rätt skönt att sitta på vårt lilla "kontor" istället, hehe. Träffade D och K också. Ganska trevligt tills dom sprang ifrån mig!

Glömde att berätta om mitt utbrott igår, hahaha. När jag kom hem från sporthallen var jag så arg (vet inte varför). Mamma såg att jag var det så hon sa att jag skulle slå på något! Jag bestämde mig snabbt för att slå på det som stog närmast mig, vilket var en ytterklädshängare med massa kläder på. Jag slog till så hårt att den föll pladask ner i golvet! Men min ilska försvann inte ändå! Så sen blev det krig mot mamsen, haha, jag tycker synd om henne som måste stå ut med mig ;D Det blev några varv springandes i lägenheten! Vilken syn alltså, mitt i natten dessutom.

Måste bara säga att Veronica Maggio är sjukt bra. En bra låt med henne, Måndagsbarn.



Ha en fin kväll ;)

Stress, stress.

Dömningen gick rätt bra igår, gjorde nån miss men.. Så vad händer idag?

Jo, jag ska ju till skolan strax. Har internationell ekonomi, svenska och matte. Slutar 16.30. Sen blir det springa till bussen eftersom att jag ska jobba på hockeyn 17.30 och måste hinna äta däremellan. El så tar jag bara en korv på hockeyn, kan också vara ett alternativ! Men i vilket fall så blir det till att stressa hem och göra mig iordning. Missar träningen tyvärr.



Denna låt gör att jag blir glad :) Hihi.

Ha en fin dag gott folk!

Tisdag.

Hemskt tråkig dag, kändes som en lång dag i skolan fast jag bara hade två lektioner, huu.
När jag kom hem kikade jag lite på tv, sen fixade jag om mamma omelett. Riktigt god blev den, med räkor och bacon. Sen har jag kollat på top model i vanlig ordning. Vilket tråkigt liv jag har, haha.
Tror jag ska försöka plugga nu, men jag vet inte vad. Har ett prov nästa vecka i marknadsföring och tre prov ännu nästa vecka i affärsjuridik, internationell ekonomi och filosofi. Så jag borde verkligen sätta igång, men jag vet inte vart jag ska börja!

Hoppas ni får en trevligare kväll än mig! Puss.

En fin kommentar.

Rosagino om Godmorgon!:
Klart alla dommare gör fel. Det är det ända dom gör! HIHIHIHI!
Domarjävel ;)!!!




Väldigt söt kommentar kan jag tycka, hah! Men jag ska göra så gott jag kan så att jag slipper komma hem gråtandes hahaha! ;)

Godmorgon!

Allt bra med er? :)

Jag är faktist ganska pigg. Har bara två lektioner idag, affärsjuridik och filosofi. Skönt! Efter skolan ska jag gå och inhandla lite bra-att-ha grejor, som en make-up remover och en hårspray. Om jag kommer ihåg d.v.s.! Sen kl 21 ska jag å döma volleybollmatcher på sporthallen, kommer väl hem vid 23.20, huu. Jag hatar verkligen att döma matcher, alla tycker bara att man suger och dömer fel. Men men, det är bara att stå på sig lite.  

Nu ska jag göra mig redo inför en jobbig dag på skolan, hörs!

Helg i Gävle.

Helgen var riktigt mysig och trevlig faktist! När vi kom fram till mormor åt vi mat och kollade lite på tv. Gjorde inte så mycket mer.

På lördagen fyllde mormor år, 77 bast! Ganska tufft kan jag tycka! Hon fick presenter oså. Sen åkte jag, mamma och moster Ingmari ner på stan och kikade runt lite, jag hittade en görsnygg klänning på Indiska för 75 kr! Riktigt kap. Och dom hittade lite saker på rean också. Sen på kvällen åt vi en jättegod middag, och tårta och kollade på melodifestivalen. Drack lite bubbel också, och vi bestämde oss för att gå ut. Så blev det, dom gick på Mingel och bar och jag träffade Christoffer och hans kompisar och vi gick på Hang loose. Jävulskt coolt ställe! Christoffer verkade ju känna alla i Gävle, hann inte gå en meter utan att det var någon han kände. Han kände även alla bartenders som bjöd på en massa, hihi. Var en trevlig kväll. Tog sedan 2.20 bussen hem till mormor.

På söndagen hann vi inte med så mycket, åt lite innan vi åkte. Satt på Waynes ett tag innan tåget gick.

Idag har det vart en vanlig skoldag, väldigt tråkig, haha. Ska snart iväg och träna, har verkligen inte lust eller ork. Men jag vill svettas lite nu! Få bort fettvalkarna hahaha.

Snart kommer Viktoria hit en sväng innan träningen, ska fixa till mig. Trevlig kväll!

Gävle.

Ja snart bär det av till Gävle, min älskade mormor fyller ju 77 imorgon. Åker tåg, avgår 16.53. Ganska skönt att åka tåg ändå, avkopplande på något vis. Kan man sitta och läsa el nåt.

Nu ska jag packa oså, kommer inte kunna blogga något i helgen eftersom de inte har något internet.
Hoppas ni får en underbar helg!

Tröttis.

Jag är så trött, så trött. När jag kom hem åt jag och sedan deckade jag i soffan, har sovit ett tag nu. Mycket skönt. Har vart en jobbig dag, fastän jag inte gjort nåt jobbig.. Jag vet inte, allt känns så jobbigt just nu.

Fick MVG på naturprovet! Helt otroligt, jag som knappt hade pluggat nåt, kändes helt underbart. Och han sa att jag kommer få mvg i betyg om jag inte klantar mig stort i sista momentet vi ska göra, som är fysiologi. Då blev jag jätteglad, haha. 

En sak som jag ser fram emot ikväll, det är att kolla på: du är vad du äter. Sen ska jag nog packa, åker ju till Gävle imorgon efter skolan. Mormor fyller år på lördag. Annars ska jag nog inte göra mycket mer ikväll, alldeles för trött.

Vad ska ni hitta på?

Grinig jävel.

Haha, fy vad jag var grinig igår! Och arg och sur. Vet inte vad det var med mig, men det var inte långt ifrån att jag slog till nån, el jag hade iaf lust att kasta nåt hårt i golvet, haha. Och jag är ledsen att jag tog ut det över en viss underbar kille på sms, förlåt!
Det kan nog ha lite med träningen igår att göra, jag tror aldrig att jag spelat sämre! Jag var så lam i hela kroppen. Och jag blev väldigt arg över det och skrek några gånger. Måste nog få ilskan ur kroppen på något sett, haha.

Idag mår jag finemang, förutom att jag är väldigt trött. Har tre jobbiga lektioner sen ska jag gå på stan med My, vi ska kolla på barnkläder åt Emelies nyfödda unge Stella :)
Funderade på att sova hos pappa sen, men jag tror jag hoppar det, jobbigt att ta med sig kläder och allt vad man behöver.

Grattis till Karin Ulin, Emma Unander och Anneli Näsberg som fyller år idag!
Ha en bra dag!

Ett litet samtal.

När jag åkte hem med bussen idag 16.45 satte det sig en kille bredvid mig. Han frågade om jag var förkyld, och jag svarade att jag var lite förkyld. Han hörde väl det för att jag förtfarande är lite snuvig. När han klev av bussen sa han hejdå och lycka till med förkylningen! Jag sa hejdå och tackade. Detta lilla samtal gjorde att jag åkte sista biten av bussresan med ett leende på mina läppar. Tänk vad några ord från en främmande människa kan göra. Jag tror det är så med leenden också, att om man ler mot någon kommer denne att bli glad och sprida leenden till andra. Det blir som en god cirkel liksom:) Nog pratat om detta.

Har vart en lång dag med mycket väntan. Svenskaredovisningen gick riktigt bra iaf! Fick reda på matteprovet också, fick vg. Det är jag väl ganska nöjd med.

18.40 har jag träning. Kommer bli hårt eftersom att jag nyss tryckte i mig mat alldeles för fort, haha.

Trevlig kväll! ;)

Dagens Outfit.


Inte så positiv.

Uppsvullna ögon, jobbig natt. Har ni sovit gott?

Ont i magen har jag också, kan vara för att jag är nervös inför svenskan. Vill bara att denna dag ska gå fort förbi.. Har träning ikväll också, hoppas den blir kul iaf. Känner mig inte så positiv idag, som ni kanske märkt, haha. Men det ska bli ändring på det!

Hoppas ni får en trevlig dag!

Dagens Outfit.

Hejsvejs. Haft en bra dag?

Min dag har vart rätt slapp, kom till skolan klockan 10 och fick reda på att det var "klamydia-dagen" alltså jag antar att det är information från ungdomsmottagningen el nåt sånt, vilket jag helt glömt bort! Så vi hade inte första lektionen. Gick istället till Charm med några ur klassen och åt lunch. Vi gick sedan tillbaka till filosofin.

När jag hade slutat och skulle åka hem träffade jag My (syster) och Anja på Charm, så jag satte mig där. Var trevligt att sitta där och surra!

Kom hem vid 16, och då kurrade magen vill jag lova haha. Så jag lagade pekingsoppa, mums. Och nu är man ensam hemma.. Men jag har ju svenskaredovisning imorgon så det blir mycket plugg ikväll, sen hoppas jag på att få sällskap lite senare.

 
Dagen outfit haha.

Hoppas ni får en mysig kväll!

Godmorgon!

Hade små problem med att komma upp idag, som varje morgon hihi. Men det bästa för att vakna till i kroppen är nog att lyssna på hög musik och dansa! Det gör jag varje morgon, el när jag har sovmorgon iaf, vilket är nästan varje dag, för då är inte mamma hemma när jag vaknar. Hoppas jag inte stör grannarna bara, hah!

Nu ska jag kila till skolan, ha en bra dag!

I taket lyser stjärnorna.

En sån hemsk och underbar film på samma gång, tårarna strömmade ner. Man blir så tagen av filmen, rekomenderar den starkt.
Det var faktist skönt att få gråta lite, kan inte ni känna så ibland, att efteråt känner man sig som en ny och glad människa liksom! Det gör jag iaf:)

Imorgon börjar jag 10.10, har bara två lektioner, så det är skönt. Affärsjuridik och filosofi iofs, de jobbigaste ämnena. Sen när jag kommer hem kommer jag vara ensam hemma hela kvällen för mamma ska jobba på Dragons match. Jag hoppas på att få lite sällskap:)

Nu ska jag göra mig klar och sova, känner hur ögonen svider.
Sov så underbart! <3

Sol Sol Sol

Ja, helt underbart väder! Tänk vad lite sol kan pigga upp humöret. Satt bara och njöt när jag åkte hem med bussen med solen i ansiktet:)

Naturprovet avklarat, jag satt ensam kvar till slutet som vanligt haha. Men jag tror det gick rätt bra iaf, kändes så. Sen åkte jag hem, jag har ju trots allt feber, men det var väl framförallt för att vi bara hade en lektion på eftermiddagen. Tro inte att jag är en skolkare nu! haha, för det är jag absolut inte. Tror jag har skolkat en gång i hela mitt liv! Så de så;)

Tänkte bjuda på lite soliga bilder:)

   
Rinna (Mjölby) med Therese.

     
Beach vid sjukhuset.


Maja och jag spelade USM i Beachvolleyboll.

   
Nestea Swedish Beach Tour i Sundsvall.

 
Turkiet.

 
Midsommar hos Björn.

     
 

Bulgarien, Sunny Beach.

   
Klassen.

Vilka minnen detta väcker. :)

Söndag kväll..

Söndagskvällar har jag aldrig gillat, för då är det snart måndag och en ny skolvecka börjar. Dessutom har jag ju naturprov imorn som jag inte riktigt ser fram emot, hihi. Jag vet inte om jag just förstår nånting av det heller. Ska försöka kliva upp lite tidigare imorn och läsa på lite! Kanske bäst man hoppar i säng snart!

Imorgon ska jag gå på bio med Emil och se, I taket lyser stjärnorna. Jag har läst den boken, och det är en av de bästa jag läst, får nästan lust att läsa den en gång till nu.

Nä nu ska jag in i duschen och sen sova, om jag inte orkar plugga lite till innan:) Godnatt.

Stop-Loss

Hej på er, allt bra? Själv mår jag väl lite bättre än igår, rinner fortfarande från näsan dock.

Såg nyss filmen Stop-Loss som handlar om några amerikanska soldater som krigar i Irak och är baserat på en verklig historia. Jag måste säga att filmen är så sjukt bra och tårarna bara sprutade nerför mina kinder, och mammas haha. Började asgarva när jag såg att vi började tjuta på exakt samma ställe i filmen.



Idag ska jag försöka att plugga natur som bara den! Men kan tro att det inte kommer gå så bra, natur måste vara det tråkigast ämne jag har. Men det är bara att kämpa på, isn´t that right?! ;)

Nu får ni ha en trevlig dag!


RSS 2.0