LillLördag.

Helluu.

Vart en strålande dag, riktigt varmt ute. Gick i tisha bara, och jag njöt! Hihi.



Tog mig till skolan idag, hade först Internationell Ekonomi, där vi ska jobba med ett fördjupningsarbete om ett land, jag valde Spanien. Sen hade jag matte, fick tillbaka provet, fick vg-. Rätt nöjd ändå. Slutade 16.30, så jag åt direkt när jag kom hem. Sen åkte jag och mamma på birsta en sväng igen, för att hämta en lånetelefon på Elgiganten. Men gissa vad, de har skickat med fel laddare, blir men less eller blir man! Sen tog vi en promenad och sedan har jag gjort en läxa i Företagsekonomi. Städat lite också. Fullt upp med andra ord.

 
Min studentklänning, GUD vad jag längtar!

Nu ska jag gå och lägga mig, sov så gott (;

Ojoj.

Dålig uppdatering, ledsen.. Så hur är det med er?

Själv mår jag inge vidare om jag ska vara ärlig, känner mig lite nere. All stress i skolan som orsakat det tror jag + en del andra saker som hänt. Har varit sjukanmäld från skolan måndag och idag då, vilket inte är bra. Missar så otroligt mycket på bara två dagar. Ska försöka kämpa mig dit imorgon, men inte speciellt troligt då jag bara har legat i soffan och inte orkat röra mig, inte ens för att äta.

Kan berätta lite vad som hänt i helgen iaf.
I fredags blev jag bjuden till Emil på middag. Var underbart väder och vi grillade. Var perfekt! Hedde, John, m.m. var där och det var riktigt trevligt! Vi drack, sjöng, dansade...el det var kanske jag som stod för dansandet hihi. Första gången jag drack tequila, vilket jag starkt ångrar haha. Men annars en bra kväll, tack Emil!

I lördags var jag på vårmässan med mamma, mormor, Maria och Anders. Var inte mycket att se direkt... Såg på en kockduell mellan Sundsvall Hockey och Timrå IK haha, det blev lika. Men Sundsvall var såklart bäst!


Var Jon Palmebjörk och Niklas Johansson som tävlade, mot Moe och Svensson.

På eftermiddagen grillade vi hos Maria, gott! Sen åkte jag och Linnea till pappa och gjorde oss iordning. Vi var bjuden på förfest hos Kervan så vi tog bussen dit. Vi skulle av vid Östermalm-skylten så vi sa det till chaffören, han sa åt oss att gå av och pekade åt vilket håll vi skulle gå åt. Vi gick ditåt, hittade ingen skylt, vi gick åt andra hållet, men kom fram till att vi skulle lita på chaffören istället och vände om! Vart var den förbannade skylten, jo inte åt det hållet såklart, vi vände om igen och hittde den tillslut. Gissa om vi var arga och svettiga efteråt haha. Var trevligt på festen, kollade på Sverigematchen, de vann ju rätt rejält. Sen spelade vi lite ölspel m.m. Trevligt trevligt. Vi gick ner på stan, ingen aning om vad klockan var, provade Oscar, kom inte in där, provade Stadshuset, kom inte in där, provade O´Learys, kom inte in där. Vi gav upp. Tro det eller ej, vart en riktigt lyckad kväll ändå (:

Söndag var jag helt förstörd. Huu. Åkte till tågstationen med mormor, sen fick jag skjuts till Tobias. Vi kollade på film och åt föda, han var lika förstörd som mig (: hihi. 

Några bilder från i lördags.

                              


                      

Jaa, så ligger det till. Nu ska jag fortsätta att må dåligt, ha det! (; 

Heeelg, wiiihuuu (;

Gött med helg, äntligen!

Helgens upplägg:

Fredag :
Plugga och jogga en sväng. Klockan 6 ska jag till Emil, bjuden på middag (:

Lördag :
På förmiddagen ska jag förhoppningsvis orka plugga lite, förfest hos Daniel, dit med Linnea (: Sen ut, nånstans??

Söndag :
Öhh, försöka plugga så mycket jag orkar hela dagen lång! Huu..

Så vad ska ni göra i helgen?? (:


Tjoolahopp.

Guu vilken goo morgon (; Haha. Har solat och vart på joggingtur och pluggat en timma. Har bara en lektion idag, och då är det prov, börjar 13.20. Och det är underbart väder! Hurra!

Ska simma med mamma idag när jag kommer hem från skolan, sen ska jag antingen till My el så åker jag dit efter middagen, får se.

Hoppas ni får en underbar dag! Pussiissar.


Godkväll mina damer och herrar!

Jag borde egentligen ligga i sängen och sova nu, för det var ju min plan, att börja gå och lägga mig tidigt. Men den sket sig direkt, som alla andra planer som jag nånsin får... ;P

Har suttit och pluggat affärsjuridik hela kvällen, förutom nyss då jag tog en promenad med min kära moder.

Idag hade jag prov i internationell ekonomi, och det gick SKITBRA! hurra! Sen hade jag svenska, skrev klart mitt PM och skickade in, skrev lite på talet...går inte snabbt fram det där inte. Sist men inte minst hade jag matte. Får reda på hur det gick på det provet om en vecka.

På väg hem i solen träffade jag Abdul på bussen ;D Lika söt som alltid.

Nu ska jag duscha och sedan plugga vidare. Ciaooo (;

Godmorgon!

((:

Har vart en lång och skön morgon, tror det beror på att jag gick och lade mig så tidigt igår, ska fortsätta med det! Hihi. Har hunnit med att läsa lite till provet, men det känns inte bra vill jag lova.. Men men.

Har prov första timmen, sen svenska och matte. Slutar 16.30. Inte kul!

Ha en fin dag (;


Goda Dagars Magi

Tjenis. Wazzz up??

Jag ska snart ut på promenad och förhoppningsvis få lite energi så att jag kan plugga resten av kvällen. Internationell ekonomi, jag har läst ett utav de kapitel vi har prov på imorgon och jag fattade nada kan jag säga. Men man kan inte vara bäst i allt (; Hah!

Har skrivit lite mer på talet också, men mycket kvar, det skulle egentligen vara klart imorgon. Men icke.
Har städat lite i mitt rum idag också, städat undan alla kläder som låg överallt! Var verkligen behövligt, man kunde nästan inte gå där inne utan att kliva på något.

Nu ska jag vara hurtig ett tag, ha det (:

Underbart skön låt.

Måndag.

Tjoo.

Vart en rätt skön dag, åkte till skolan 9.15 och hade natur. Sen lunchrast, träffade My på stan och vi gick å kikade lite. Hon hade din första praktikdag på sjukhuset (: Gick tillbaka till skolan och hade internationell ekonomi och företagsekonomi. Träffade My efter skolan också och vi gick på stan en sväng, hon köpte skor att jobba i, jag köpte en ansiktsmast hihi.

När jag kom hem åt jag mat, kassler, potatis och spenat. Nyttigt och bra... Sen tog jag och mamma en rätt lång promenad, det var skönt efteråt men jag är så sjukt otränad nu, Hemskt. Måste börja jogga igen!

Skrev lite på svenskatalet men det är långt ifrån klart, och jag har ingen aning om vad jag ska säga. Jag hatar tal! Huu. Det kommer gå åt skogen.

Har ätit lite frukt och kollat på tv på kvällen, och jag tänkte faktist gå och lägga mig nu, relativt tidigt.

Så godnatt, (;


Spanien.

Och huu så tråkigt det är. Har haft en skön och lugn vecka i Spanien, har sola, ätit gott, umgåtts med familjen m.m. Men fast jag skulle koppla bort alla tankar på skolan så har jag tänkt på den varenda dag, och jag blir så stressad. Men har försökt att koppla av så mycket som det gått iaf och lite utvilad är man nog.

Har legat och pressat på ballkongen varje solig minut i princip, men inte har man blivit speciellt brun för det.
Det fanns inga affärer öppna i Nuevo Portil men vi åkte till Huelva en dag till ett stort shoppingmall men det var sjukt dyrt. Åkte till ett litet också, köpte skor, snygga sådana. Det var allt jag köpte där!



Alla restauranger öppnade vid 21 så då gick vi ut och åt på lite olika ställen. Sedan satt vi och spelade massa kort som vanligt (: Trevligt trevligt! 

Känns tungt att komma hem, har tre prov denna vecka som jag måste ta itu med + att jag måste skriva klart mitt svenskatal. Jag får ont i magen när jag tänker på det.

                                               

Myyyys (:

Tja bloggen (;

Asså det är myyys idag! Hela dagen kommer bli mys! Klev upp vid 10, åt frukost. Jag och My tog en promenad med Bosse, så skönt vare! Sen tog jag en dusch och vi spelade lite GH. Sen lagade vi mat, tacos, mums, och dracka lite vin. Så nu är vi på!
Vi har städat runt här i huset på 240 kvadratmeter haha, flyttat Willes saker. Wille lekte med Bosse så vi höll på att dö av skratt, jag iaf, fick ett skrattutbrott som aldrig förr haha. Vi har startat bastun så snart ska vi ta en cider och sätta oss där (: Myyyys!
Vi ska ju till Oscar sen på lila-party! Mattias har skrivit upp oss på VIP, för vi är sååå coola. Höh!

Ha en trevlig kväll nu gott folk! Pussss

Påsklov!

Hade matteprov idag, huuua, tror det gick okej iaf. 

Har varit hos Linnea ikväll och firat henne för hon fyller 18 på fredag, men då är hon i Uppsala. Det var mycket trevligt, blev mycket surr (:

Nu ska jag gå och lägga mig snart, klocksin e mycksi! Hörs imorgon (;

Monday

Grattis Kurre (min katt) och Mandakini som fyller år idag, hihi.

Guuuu, så kul det var i lördags (: Åkte till stan och möttes upp av Ronssa och en till kille. Vi gick till en förferre typ vid IP. Där var det skojsigt, full fart med singstar! Massa trevliga mäniskor. Sen drog vi till Oscar, I love that place! Vi drack, dansade och hade skitkul. Gick till Olles en sväng också och kollade läget. Sen träffa jag Abdul på Oscar och vi shakade hela natten tills dom stängde. En perfekt kväll helt enkelt! (:

Men söndagen var värre haha, kan säga att det vart soffan mest hela dagen! Men lyckades faktist ta mig igenom några flyttlådor! Märkte också att en förkylning var på G.

Vaknade snorig och med ont i halsen idag. Det dunkar liksom i huvet. Men jag lyckades ta mig till skolan och dissikera ett hjärta från ett får haha. Alla tyckte att det var så äckligt, måste va nå fel på mig för jag tycker sånt där är spännande!

Jag borde plugga matte och svenska nu, men har verkligen ingen ork i kroppen. Men jag ska kämpa, huu.

Ha det fint <3

Lördag.

What to do?

Ska nog göra en lista, som jag är expert på. Då får man iaf lite gjort. Brukar ni också göra listor? Jag gör typ listor hela tiden.

Ikväll då? Nån som ska ut? (:

Ha det!

Jaoo..

Tjooolen!

Mitt nya liv gick åt hellvete, precis som man kunnat förutspå. Men that´s life, som Anders brukar säga haha. Igår hade jag bara företagsekonomi, el egentligen också affärsjuridik, men jag skolkade, fy skäms på mig. Var nog första el andra gången i hela min skolgång. Så jag tycker jag har rätt till det, tycker inte ni? Fast egentligen mådde jag inte så bra heller. Känns som att jag håller på att bli förkyld. Men men.
Jag och Jenny kom iaf till skolan kl 9.15, då vi trodde att vi skulle ha natur, men självklart är vår lärare sjuk och vi har hål. Bara vi som inte fick reda på det haha, då kände man sig lite dum. Men vi tog iaf en sväng på staden. Gick in på en skönhetssallong där Jenny hade ett presentkort för hon skulle boka tid. Och vi höll på att dö när hon som vi träffade där inne började prata! Asså en riktigt stockholmare med så mycket botox i ansiktet som man kan ha. Sjukt kul när hon började prata om en rengörande behandling som Jenny skulle få, hennes uttryck: Asså oh my god vad ren man känner sig efteråt! Ni förstår säkert inte hur kul det var men... hihi.

Sen när jag skulle gå till bussen fick en telefonförsäljare tag på mig fast jag tänkte springa förbi! Haha. Vi stod och prata hur länge som hellst och han var så söt, hihi. Tog samma buss som My hem. Vi spelade lite guitar hero också grillade vi på kvällen. Göttans. Idag åker pappa och Britta till Stockholm, för att sedan åka vidare till Spanien, Nuevo Portil imorgon. Och om en vecka åker jag och Wille, kommer bli så underbart!

Idag hade vi 2 lektioner, matte och filosofi. Slutade halv 12.. Har bara slappat i soffan sen dess och ätit choklad....jag jag vet att jag suger. Huu. Ingen motivation över huvud taget. Ge mig!

Ikväll kommer Maria och Anders hit och äter tacos. Se ska jag vara med Emil tror jag, kommer vara såhär otroligt trött som jag alltid är när jag är med honom. Haha, vettefan vad det beror på, vi måste pricka in tillfällena riktigt bra!

Nu ska jag slappa lite till, ha en trevlig fredag gott folk. Pussii <3

Gött.

Helluu, wazz up?

Nu är svenskanationella-skrivningen avklarad! Satt i tre timmar, man fick sitta i fem timmar. Tyckte det gick rätt bra iaf.

Det är helt underbart väder ute för alla som inte märkt det, fattat inte varför jag sitter här inne... men jag tror jag ska försöka skriva lite på mitt tal. Huu. Detta kommer inte gå bra. Vad positiv jag käner mig hehe. Nästa vecka går vi ju bara måndag - onsdag. Jag har två apsvåra prov då i natur och matte. Kan säga att jag inte direkt längtar dit.

Och vilken träningsverk jag har i benen idag då från joggingturen igår! Så härligt.

Ska åka till pappa idag, vill vara där mer än vad jag är. Typ halva veckorna elle nåt. Skulle väl funka. 

Nä jag ska försöka pluggisch lite nu. Ha det! 

Nationella.

Igår var en perfekt dag. Hade 2 lektioner, filosofi och affärsjuridik. Sen åkte jag hem i solen och njöt! Sen hade jag faktist inte mycket jag skulle plugga, så jag hann med en hel del annat (: Tog en joggingrunda, rakade benen, solade, pluggade lite och la en ansiktsmask! Hihi.

Idag har vi bara svenskanationella, el bara och bara. Det är i 5 timmar i sträck! Det kan gå hur som hellst, hoppas jag har bra fantasi idag bara, vilket jag inte brukar ha.
Efter skolan tänkte jag ev åka till pappsen. Har inga mer läxor eller prov denna vecka iaf, skööönt!

Nu ska jag äta ett ägg, ha en trevlig dag! Kram


RSS 2.0