0-3...

Ja vi förlorade idag i Vansbro med 0-3, jag åkte ju inte för att jag hade feber.. väldigt tråkigt då vi låg så bra till i serie, nu åkte vi antagligen ner till fjärde plats.

Idag mår jag bättre iaf, inte lika hög feber som igår. Har fått lite gjort idag, har skrivit klart hela svenskauppgiften:) Ganska stolt är jag. Men jag har naturprov på måndag, över ett ganska stort kapitel som handlar om genetik och genteknink, och jag har inte läst någonting!

Pappsen ringde idag och sa att han skulle boka tågbiljetterna till och från Stockholm idag:)  Han, Britta och några golfpolare ska spendera hela april i Spanien och jag och Wille (Brittas son) ska få åka ner en vecka under påsklovet. Jag längtar så mycket, ska bli helt underbart!

Såg att huset vi bodde i förut var till salu nu, saknar att bo i hus sjukt mycket, speciellt på sommaren såklart.
 

Nu ska jag få i mig lite föda. Mysig kväll på er!

Det dunkar...

...i mitt huvud... jag som aldrig haft ont i huvet i hela mitt liv. Och feber har jag, svettas och fryser om vartannat. Och det rinner ur min näsa....

Åndå lyckades jag ta mig till skolan, 2 gånger dessutom! Matte 08.30, åkte hem efter den och tillbaks till 12.20 när filosofin började. Men det blir ingen match för mig imorgon :( jag som sett fram emot den. Men jag har mycket jag måste plugga, naturprov på måndag och måste skriva vad jag ska säga på svenskseminariumet på onsdag, inte för att jag tror att jag kommer orka med något av det..

Mamma ska ut ikväll på stadshuset, Maria (syster) kommer till mig en sväng kl 20, sen ska hon till Linda. Jag har hellst bara lust att ligga i soffan och titta på en film el två. Men det blir nog trevligt med sällskap också.

Trevlig kväll på er :)

Sjukling, huu

Fy vad dåligt jag mår, nu är ännu en förkylning påväg. Har feber och ont i huvudet. Och jag som har bortamatch i Vansbro på lördag! Får inte bli sjuk nu!

Idag har jag vart på vårdcentralen och kollat lungkapaciteten el vad man ska säga, de halvt konstaterade att jag hade astma, fast det visste jag ju redan... fattar inte vad de håller på med på det där stället! De verkar aldrig veta vad de själva håller på med! Man blir ju rädd när man är där. Hon hade ingen koll på vad hon sysslade med, kunde inte läsa av statistiken på papperet hon skrev ut åt mig haha.

Sedan gick jag till mamma på jobbet en sväng innan jag skulle åka till skolan och kolla på vårshowen. Våran katt, Kurre (även kallad Kurt) följer alltid med mamma på jobbet och ligger på hennes skrivbord. Han är så söt och tjock.

Såg verkligen fram emot vårshowen, men jag tyckte faktist inte att den var speciellt bra.. Höll på att somna där ett tag också.. Men men, de gjorde ju ett bra jobb. Själv har man ju svåra problem med att stå framför klassen och prata och dom står där framför en hel skola och dansar och sjunger! Bra jobbat!

Sen hade jag hål i 2 timmar innan jag skulle ha affärsjuridik. Satt i biblioteket och läste Robinson Crusoe, ska har seminarum på den boken på onsdag på svenskan.
Affärsjuridiktimmen var nog den tråkigaste och jobbigaste lektionen jag har haft på länge, beror kanske på att jag hade ont i huvudet redan innan lektionen. Men våran lärare är verkligen booring, förlåt men så är det. Min uppfattning är att om man verkligen ska lära sig något så måste man ha en bra lärare. Och affärsjuridik är ändå ett roligt ämne. Jag trodde till exempel att religion skulle bli mitt värsta ämne, men hade världens bästa lärare, och den kursen var den bästa jag har haft!

Var på sånt dåligt humör när jag kom hem, men lite mat gjorde susen! Skulle vara med Emil ikväll och kolla på hockey men vill inte smitta han, ska nog städa och färga håret istället. Nån som vet nåt botemedel mot förkylning? ;)


Kurtan :)

Lite att tänka på.

Var vänligare än nödvändigt mot alla du möter, som kämpar för någonting.

En skarp tunga kan skada din egen hals.

Om du önskar att dina drömmar skall gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge.

Tänk på alla dina goda sidor du har, där ditt ansiktsuttryck kanske är det viktigaste.

Det bästa sättet att få nya vänner på, är att vara en själv.

Glädjen i ditt liv påverkas av kvalitén i dina tankar.

Den tyngsta saken du kan bära på är oviljan.

En sak du kan ge och stadigt hålla ..... är ditt ord.

Du ljuger mest när du ljuger för dig själv.

Om du saknar modet att starta något, är du redan stoppad.

En sak du inte kan få tillbaka är spilld tid.

Idéer förverkligas inte om du inte gör något med dom.

Ditt sinne är som en fallskärm, fungerar bara när den är öppen.

Jakten efter lycka är en jakt som pågår hela livet. Det är aldrig för sent att bli det som du kanske kunde ha blivit.

Livet är för kort för att vakna upp och vara avundsjuk.

Älska de människor som behandlar dig väl, glöm bort dom andra.

Om du får en ny chans så ta den med bägge händerna, även om det skulle ändra ditt liv.

Ingen har sagt att livet är lätt, men att det är värt att leva.

Vänner är som ballonger, när man släpper dom får man kanske inte dom tillbaka. 

Det händer att vi både har det jobbigt och problem med våra liv, så vi inte upptäcker i tid att livet flyger ifrån oss. 

Ibland är vi så upptagna av vem som har rätt eller fel, vilket innebär att vi ofta glömmer vad som är rätt eller fel.

Vi förstår inte alltid vad riktig vänskap betyder, förrän det är för sent.

Onsdag.

Har vart en riktigt bra och givande dag.

Hade en skön sovmorgon, började 10.40 med internationell ekonomi, då Jenny och jag hade en redovisning om Industriella revolutionen, gick riktigt fint trots att jag hatar muntliga redovisningar.
Sedan hade vi svenska då vi spelade teater, Sagan om prinsessan på ärten, där jag var berättare, vart väldigt kul:)
Sist men inte minst hade vi matte, blää.

Åkte hem med kvar i 5 bussen. Åt kassler med annanas, hur gott som hellst. Sen bar det av till birsta där jag lämnade in min mobil på elgiganten som har alla möjliga fel! Sen köpte jag och mamma hårfärg, ska fixa det imorn på varandra tror jag:)

Träning 18.40 - 21.00. Gick rätt bra, men Jonny var på mig som satan för att jag inte backade ut ordentligt i ansatsen, men han hade rätt, direkt när jag började med det fick jag till världens smaschar! haha.

Kom precis hem, ska väl hoppa in i duschen nu och sedan sova, kanske plugga lite om jag orkar.

Fick ett fint mail idag, lite man kanske borde tänka på. Skriver det i ett nytt inlägg. Puss;)

Välkommen :)

Hej och välkommen till min nya lilla blogg:)

Johanna Persson heter jag, 18 år, går på Hedbergska skola i Sundsvall, sista året i ekonomisk inriktning.
Har haft en blogg innan denna men tog bort den, tänkte börja om med en ny blogg och ett nytt liv haha.

I min blogg får ni väl reda på om allt möjligt i mitt liv, det jag känner för att skriva om. Enjoy;)

RSS 2.0